Het online outdoor magazine MOUNTAINREPORTERS is een initiatief van Edwin Hagenouw. Als eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA lanceerde hij al in 2008 SNOWREPUBLIC.NL, een van de bekende wintersportsites van Nederland met een snel groeiend aantal online lezers en volgers. Beide websites hebben als onderscheidend vermogen ten opzichte van andere reiswebsites en reisblogs:

  1. 100% focus op Nederland en België
  2. 100% focus op outdoor, natuur, sport en reizen
  3. 100% focus op reisverhalen en reisnieuws

“Mountainreporters is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland”

PASSIE VOOR NATUUR, SPORT EN REIZEN

Met een gepassioneerd team van circa 70 reporters, fotografen en gastbloggers bieden wij je dagelijks outdoornieuws, reisverhalen, video’s en informatie over outdoorproducten. Door een explosieve groei in aantallen lezers en volgers is Mountainreporters ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland met ruim 60.000 lezers per maand. Wij zijn dus het perfecte medium om uw product of reisbestemming te promoten bij een heldere doelgroep van actieve reizigers.

SOCIAL MEDIA

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Mountainreporters in april 2017 zijn we gegroeid naar ruim 24.000 volgers.

ADVERTEREN EN SAMENWERKEN

Mountainreporters biedt de mogelijkheid om te adverteren voor outdoor bestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Onze focus ligt op CONTENT MARKETING, maar vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen (56%) met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Referenties

Ondertussen hebben wij promotionele campagnes verzorgd voor outdoorproducten, gebieden en reisorganisaties. Wij zijn trots op de partnerships met onder andere SalzburgerLand, Noorwegen, Polen, Spanje, Catalonië, Savoie Mont Blanc, Livigno, Trentino, Zuid-Tirol, Saalbach, Montafon, Karinthië, Brides les Bains, Wallonië, Voigt Travel, Travel Essence, Pharos Reizen, SNP Natuurreizen, Scandinavian Wintersports, Mammut, Lowe Alpine, Casio, Nikon, Rab, Haglöfs, Fjällräven en Hanwag.

TROTS OP ONZE PARTNERS

PERSREIZEN

Ter promotie van reisorganisaties, outdoorbestemmingen en wintersportplaatsen maken wij veel reizen. Naar aanleiding van deze reizen verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Deze publiceren we op onze website(s) en delen we op social media. Op verzoek, en tegen een meerprijs, creëren we ook een promotionele reisvideo.

Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen per mail naar edwin@reisschrijvers.nl

MEDIA KIT EN CONTACT

Download hier onze MEDIA KIT voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via een email naar edwin@reisschrijvers.nl kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

Heeft u interesse in een partnership met Mountainreporters of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@reisschrijvers.nl

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

Stuur een mail met een korte toelichting naar edwin@reisschrijvers.nl

0 reacties

Geef een reactie