Het online outdoor magazine MOUNTAINREPORTERS is een initiatief van Edwin Hagenouw. Als eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA lanceerde hij al in 2008 SNOWREPUBLIC.NL, een van de bekende wintersportsites van Nederland met een snel groeiend aantal online lezers en volgers. In mei 2020 is OUTDOORDICHTBIJ.NL gelanceerd, met verhalen en artikelen over duurzame en actieve reizen in Nederland en de omringende landen.

Al onze websites hebben als onderscheidend vermogen ten opzichte van andere online reismagazines en reisblogs:

  1. 100% focus op Nederland en België
  2. 100% focus op outdoor, natuur, sport en reizen
  3. 100% focus op reisverhalen en reisnieuws

“Mountainreporters is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland”

PASSIE VOOR NATUUR, SPORT EN REIZEN

Met een gepassioneerd team van circa 75 reporters, fotografen en gastbloggers bieden wij je dagelijks outdoornieuws, reisverhalen, video’s en informatie over outdoorproducten. Door een explosieve groei in aantallen lezers en volgers is ons outdoorplatform, bestaande uit Mountainreporters, Snowrepublic en OutdoorDichtbij, ondertussen gegroeid tot 60.000 volgers op social media. Wij hebben dus een perfect medium om uw product, dienst of reisbestemming te promoten bij een heldere doelgroep van actieve reizigers.

SOCIAL MEDIA

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Reisschrijvers Media in september 2016 zijn we gegroeid naar ruim 60.000 volgers. Op Pinterest hebben we een maandelijks bereik van 200.000.

ADVERTEREN EN SAMENWERKEN

Reisschrijvers Media biedt de mogelijkheid om te adverteren voor outdoor bestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Onze focus ligt op CONTENT MARKETING, maar vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen (56%) met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Referenties

Ondertussen hebben wij promotionele campagnes verzorgd voor outdoorproducten, gebieden en reisorganisaties. Wij zijn trots op de partnerships met onder andere Innsbruck, SalzburgerLand, Stubai, Noorwegen, Polen, Spanje, Catalonië, Savoie Mont Blanc, Livigno, Trentino, Zuid-Tirol, Saalbach, Montafon, Karinthië, Brides les Bains, Wallonië, Voigt Travel, Travel Essence, Askja Reizen, Pharos Reizen, SNP Natuurreizen, Scandinavian Wintersports, Mammut, Lowe Alpine, Casio, Nikon, Rab, Haglöfs, Fjällräven en Hanwag.

TROTS OP ONZE PARTNERS

PERSREIZEN

Ter promotie van reisorganisaties, outdoorbestemmingen en wintersportplaatsen maken wij veel reizen. Naar aanleiding van deze reizen verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Deze publiceren we op onze website(s) en delen we op social media. Op verzoek, en tegen een meerprijs, creëren we ook een promotionele reisvideo.

Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen per mail naar edwin@reisschrijvers.nl

MEDIA KIT EN CONTACT

Download hier onze MEDIA KIT MOUNTAINREPORTERS en MEDIA KIT SNOWREPUBLIC voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via een email naar edwin@reisschrijvers.nl kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

Heeft u interesse in een partnership met Mountainreporters of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@reisschrijvers.nl

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

Stuur een mail met een korte toelichting naar edwin@reisschrijvers.nl

0 reacties

Geef een reactie