• Artikelen
  •  Headbangend de berg af op full metal mountain festival

Headbangend de berg af op Full Metal Mountain festival

Geplaatst 13/03/2017
Pauline van der Waal

Dat gedoe met die Dutch Weeks, Duitse Schlagers en allerlei hippe DJ's kennen we nu wel. Heb je zin in iets anders? Dan moet je 27 maart tot 2 april naar Nassfeld!

Alle metalheads verzamelen

Vijf dagen achter elkaar is het ‘rock around the clock’, met in totaal 28 bands die de toppen van de bergen laten trillen. Op drie plekken in het gebied zijn podia opgezet. Check hier het gehele programma.
Oh ja, en mocht je last krijgen van je nek van al dat geheadbang, dan kun je natuurlijk ‘gewoon’ terecht in de wellness! 

undefined

Nassfeld

In Karinthië, lekker in het zuiden van Oostenrijk ligt het gebied van Nassfeld. Meer dan 110 kilometer piste, 30 liften en 25 hutten en restaurants op de piste. Het voelt er al een beetje mediterraan aan, en heeft bovendien de meeste zonne-uren van de Alpen. Of kan de echte hardrocker helemaal niet zo goed tegen zonlicht…?

Check hier de geniale aftermovie van vorig jaar!

Meer info: Full Metal Mountain en de website van Nassfeld

Tags
Full Metal Mountain
Nassfeld
Advertorial
Met korting naar seizoensafsluiting Ischgl

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het winterseizoen van Ischgl door een grote naam afgesloten. Met een spectaculair optreden van de beroemde Italiaanse rocker Zucchero, op 30 april 2017, belooft het weer een spectaculair feest worden.

Advertentie

Video van de dag

Advertentie