• Artikelen
  •  Wintersporten feesten en relaxen

Wintersporten, feesten en relaxen

Geplaatst 10/03/2017
Maaike de Vries

Dat is waar Les Menuires in maart en april voor staat.

Dat je in Les Menuires fantastisch kunt skiën zal geen verrassing zijn. Als één van de dorpen in het enorme skigebied Les Trois Vallees beschikt het gebied over ruim 600 kilometer piste. Met een perfecte afwisseling in niveau’s. Van beginnende skiër tot gevorderde skiër, iedereen kan hier terecht.

Afbeeldingsresultaat voor gay ski week

Maar Les Menuires biedt in maart en april nog veel meer. Wat denk je van de European Gay Ski Week. Van 18 t/m 25 maart staat in het teken van outdoor feesten, poolparty’s en lekker eten en drinken. Met de speciale Eventpas krijg je toegang tot alle feesten, korting op skipassen, skihuur en skilessen. Maar, uiteraard worden er ook gave skitrips georganiseerd.

Meer informatie vind je op deze website.

 

Hou je wat minder van feesten en wat meer van ontspannen? Dan is de wellnessweek misschien meer wat voor jou.  Van 1 t/m 7 april staat Les Menuires in het teken van ontspanning. Na een dag heerlijk skiën kun je aan diverse activiteiten deelnemen en workshops volgen. Denk hierbij aan yoga, aromatherapie en pilates. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je hier. 

Advertorial
Met korting naar seizoensafsluiting Ischgl

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het winterseizoen van Ischgl door een grote naam afgesloten. Met een spectaculair optreden van de beroemde Italiaanse rocker Zucchero, op 30 april 2017, belooft het weer een spectaculair feest worden.

Advertentie

Video van de dag

Advertentie